Concept-Studio |استودیوکانسپت

استودیو کانسپت با دوری جستن از قالب های ساخته شده ذهنی و متداول پیرامون طراحی حوزه مسکن، سعی در ارایه طرح در بستر خلاقیت همراه با بداعت و البته به پشتوانه تجربه حرفه ای خود دارد.طراحی نقشه ساختمان مسکونی از پیچیده ترین و سخت ترین خدمات در رشته معماری می باشد. طراحی نقشه ساختمان مسکونی برای هر شخصی بسته به  وضعیت اجتماعی اقتصادی و فیزیکی خانوار متفاوت است. انتخاب طراحی نقشه ساختمان مسکونی می تواند روی وضعیت روانی و رفاهی خانواده شما تبعات مثبت یا منفی داشته باشد. پس در این امر نهایت دقت را داشته باشید.

هنگام ورود به یک منطقه مسکونی و مشاهده ساختمان های منطقه اولین و مهم ترین چیزی که به چشم بیننده می رسد طراحی نمای آن ساختمان ها ست. نمای ساختمان ها جزء اصلی ساختمان بوده و نمود خارجی هر بنا می باشد که سازنده ی بدنه و تصویر ذهنی شهروندان از آن شهر است.بعبارت دیگر طراحی نمای ساختمان تاثیر قابل توجهی در برداشت و تلقی افراد از کیفیت و ساخت هر پروژه ساختمانی دارد. نمای بیرونی ساختمان هویت یک ساختمان است که باید همگون با بافت نمای ساختمان های مجاور باشد. 

باید توجه داشت که امروزه با افزایش جمعیت شهرنشین کشور یکی از دقدقه های پیش رو کمبود زمین است از این رو اغلب خانه های شهری بصورت آپارتمان و مجتمع های مسکونی با تراکم بالا ساخته می شود. از دیدگاه ساختمان سازی سه تیپ خانه را در قالب خانه های مسکونی ویلایی، آپارتمانهای مسکونی، مجتمع مسکونی مورد بررسی قرار داد. 

از دیگر جنبه های حاضر اهمیت در طراحی ساختمان مسکونی طراحی نما است. در واقع  نما ساختمان یکی از اساسی ترین بخشهای معماری است چرا که نما ساختمان عامل ایجاد ارتباط بصری بیننده با کل پروژه است و بعبارت دیگر هویت یک ساختمان را بصورت منفرد نشان می دهد؛ در عین حال عامل اتصال با ساختمانهای بیرونی و منظر خیابان پیرامونی نیز می باشد و در این جایگاه درمنظر پیرامونی خود نیز بسیار تاثیر گذار است. 

کاهش هزینه های ساخت به کمک طراحی:

فرآیند طراحی و ساخت ممکن است در ذهن همه ما فرآیندی پر هزینه و زمان بر به نظر بیاید؛ چگونه می توان این هزینه ها را کاهش داد؟

 

طراحی ساختمان مسکونی شامل چند مرحله است: 

-طرح و برنامه ریزی 

-طراحی نقشه های معماری

–  ارائه مشخصات طراحی ( دیتیل های اجرایی )

– محاسبات

– برنامه ریزی زمان مراحل ساخت و سایر مستندات 

در هنگام طراحی نقشه ساختمان مسکونی، باید به سیرکولاسیون و روابط فضاهای داخلی (همجواری‌ها و دسترسی‌ها) توجه ویژه‌ای داشته باشید.

 رعایت نکات زیر در هنگام طراحی نقشه ساختمان الزامی است:

حتماً باید یک فیلتر (فضای تقسیم) در محل ورودی آپارتمان طراحی کنید. این فیلتر علاوه بر اینکه از ورود مستقیم و یک‌باره افراد به فضاهای عمومی و خصوصی منزل جلوگیری می‌کند، می‌تواند محل مناسبی برای طراحی رختکن، کفش‌کن، سرویس‌بهداشتی و گاهی ورودی مجزا به آشپزخانه یا نشیمن خصوصی باشد.

آشپزخانه باید در مجاورت فضای ناهارخوری و با قابلیت دسترسی مستقیم از نشیمن خصوصی باشد. پذیرایی در مجاورت ناهارخوری و با حداقل اشراف به فضای کار آشپزخانه باید طراحی شود.

در طراحی پذیرایی دقت کنید که استفاده‌کنندگان از این فضا و میهمانان، دید مستقیم به فضای کار آشپزخانه نداشته باشند تا کسی که در آشپزخانه مشغول فعالیت است (مخصوصاً در زمان حضور میهمان در منزل) معذب نباشد.

ورودی اتاق‌خواب‌ها باید حتما دارای فیلتر و فضای تقسیم مستقل باشد و به‌گونه‌ای طراحی شود که درِ اتاق‌ها، از سایر فضاهای منزل قابل رؤیت نباشد.

در مورد سرویس‌بهداشتی و حمام هم باید این نکته را مدنظر داشته باشید و این فضاها را طوری طراحی کنید که درِ ورودی آن‌ها از هیچ‌کدام از فضاهای پذیرایی، ناهارخوری، نشیمن و آشپزخانه قابل رؤیت نباشد.

 کارفرمایان محترم جهت استعلام قیمت طراحی و اجرا ساختمان مسکونی در مشهد و همچنین طراحی نما خارجی ساختمان خود می توانند از مشاوره رایگان کارشناسان استودیو کانسپت بهره مند شوند.

شماره تماس جهت مشاوره : 

۰۵۱-۳۷۶۳۲۲۲۱  –  ۰۹۱۵۱۰۴۰۰۴۰